• Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (1)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (2)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (3)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (4)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (5)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (6)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (7)
  • Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (8)
Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru) - Casti - Microfoane (1)

Casti Gaming Asus ROG STRIX FUSION 500 (Negru)

ASUS

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

ROG Strix Fusion 500
 
Casti cu microfon pentru jocuri, prevazute cu tehnologie de sincronizare a solutiei de iluminare RGB prin intermediul aplicatiei mobile, convertor digital-analogic si amplificator ESS de foarte buna calitate si sunet surround virtual pe 7.1 canale
- Convertor digital-analogic ESS ES9018 si amplificator SABRE9601K de calitate superioara, care asigura un sunet realist, de neegalat, in jocuri
- Difuzoare ASUS Essence atent optimizate si tehnologie exclusiva de etansare a incintelor acustice pentru o experienta audio extrem de realista
- Solutie exclusiva pentru sunet surround virtual pe 7.1 canale, dezvoltata in colaborare cu Bongiovi Acoustics
- Tehnologie de sincronizare a solutiei de iluminare RGB intre mai multe casti, prin Bluetooth, folosind o aplicatie mobila dedicata
- Control tactil la nivelul castilor pentru ajustarea rapida a volumului, functiilor de redare si sincronizarii luminoase RGB
- Niveluri superior de confort si izolare sonora multumita cupelor ROG Hybrid
- Microfon digital optimizat pentru comunicatii clare
 
 
Activează Lumina, Începe Jocul
 
Căștile ROG Strix Fusion 500 îți îmbunătățesc stilul de joc, căci tehnologia exclusivă de sincronizare RGB a mai multor exemplare îi va permite echipei tale MOBA sau esports să zdrobească acum competiția într-o sincronizare perfectă. Modelul ROG Strix Fusion 500 folosește un convertor digital-analogic ESS 9018 de foarte bună calitate și un amplificator 9601 pentru obținerea unui sunet mai realist, precum și difuzoare ASUS Essence de 50mm, tehnologie exclusivă de ermetizare a incintelor acustice și sunet surround virtual pe 7.1 canale. Pregătește-te să strălucești pe câmpul de luptă
 
Soluție de iluminare RGB ASUS Aura
 
Afișează-ți stilul cu ajutorul soluției de iluminare RGB personalizabile Aura. Ai la dispoziție peste 16.8 milioane combinații de culoare și patru efecte luminoase prestabilite.
 
 
Luminează Câmpul de Luptă
 
 
Sincronizare pentru luptă
 
Creează o atmosferă unică la nivelul echipei atunci când participă la campionate sau jocuri în rețea, folosind tehnologia exclusivă de sincronizare a soluției de iluminare RGB Aura la nivelul mai multor căști. Nu trebuie decât să activezi interfața Bluetooth a dispozitivului mobil și să conectezi căștile ROG Strix Fusion 500, iar apoi le poți sincroniza cu celelalte căști printr-o simplă comandă în aplicația dedicată.
 
Sincronizează-ți echipamentul
 
Căștile ROG Strix Fusion 500 sunt prevăzute cu tehnologie ASUS Aura Sync, care îți permite să sincronizezi efectele luminoase la nivelul mai multor produse ROG cu tehnologie Aura*, creând astfel o atmosferă de joc unică și captivantă.
 
 
Sunet Realist în Jocuri
 
Optimizate atent de ingineri de sunet, căștile ROG Strix Fusion 500 folosesc incinte acustice mărite și ermetice, care oferă un sunet natural, impecabil.
 
 
Bass Incredibil de Profund, Detalii Extrem de Clare
 
Proiectate pentru a asigura un răspuns în frecvență generos, cuprins între 20-40kHz, difuzoarele exclusive ASUS Essence produc un bass incredibil de puternic și sunet optimizat pentru jocuri, astfel că vei putea percepe toate detaliile, beneficiind totodată și de o experiență acustică realistă, care te învăluie.
 
 
Auzi Fiecare Detaliu
 
Căștile ROG Strix Fusion 500 folosesc un convertor digital-analogic ESS 9018 ― o soluție rezumată la un singur chip, care oferă redare 24-bit/96kHz la calitatea originală, gamă sonoră fără precedent și distorsiuni ultra-reduse. În plus, amplificatorul încorporat ESS 9601 îți permite să te bucuri de un nivel incredibil de bass. Astfel, beneficiezi de un nou nivel de calitate audio.
 
 
Sunet Surround Virtual pe 7.1 Canale la Purtător
 
Spre deosebire de alte căști cu microfon pentru jocuri, ROG Strix Fusion 500 depășește standardele și oferă o soluție de sunet surround virtual pe 7.1 canale complet nouă, îmbunătățită, care folosește un algoritm personalizat, optimizat. Dezvoltată folosind tehnologia Bongiovi Acoustics Digital Power Station™, soluția unică de sunet surround virtual pe 7.1 canale oferă un sunet mai realist, printr-o simplă apăsare de buton. Nu sunt necesare cabluri sau aplicații software adiționale.
 
 
Bongiovi Acoustics
 
este o companie dezvoltatoare de tehnologii audio, renumită la nivel mondial, al cărei scop este acela de a face lumea să sune mai bine cu ajutorul tehnologiei patentate Digital Power Station. Echipa de profesioniști Bongiovi furnizează soluții acustice unice, inovatoare, care oferă calitate la nivelul studiourilor de înregistrări, pentru a asigura o experiență mai realistă.
 
 
Microfon Digital Optimizat
 
Căștile ROG Strix Fusion 500 folosesc un microfon digital cu braț, acompaniat de un un algoritm de procesare a sunetului, care asigură claritatea comunicațiilor din jocuri. În plus, microfonul poate fi dezactivat prin simpla sa pliere, astfel că nu este necesară o ajustare manuală a setărilor.
 
 
Confort Proiectat de Experți
 
Spre deosebire de alte modele care folosesc cupe fabricate din material textil sau din piele clasică, căștile Strix Fusion 500 folosesc cupele exclusive ROG Hybrid, care combină pielea ecologică și materialul textil, astfel încât să asigure cel mai bun nivel de confort, fără a compromite în vreun fel calitatea audio. Forma ovală ergonomică a cupelor ROG Hybrid asigură o izolare zonoră superioară și un nivel de confort înbunătățit, ceea ce le transformă în alegerea perfectă pentru sesiuni maraton de jocuri.
 
Control Tactil Intuitiv
 
Permite ajustarea cu ușurință a volumului și a altor setări uzuale, folosind panoul tactil intuitiv.
 
Nu numai pentru PC
 
Căștile ROG Strix Fusion 500 folosesc un conector USB 2.0, care asigură compatibilitate extinsă cu PC-uri, sisteme Mac și PlayStation 4.
 
Software ROG Armoury
 
ROG Armoury II este un software care vă oferă control extins si o interfață grafică intuitivă, astfel încât puteți ajusta cu ușurință căștile ROG Strix Fusion 500 pentru a vă putea juca în stilul propriu. Aveți controlul complet al experienței dvs. audio, de la egalizator (EQ) la nivelul de balansare al difuzoarelor 7.1, și chiar creați și aplicați cu ușurință profile audio pentru diferite jocuri și scenarii, cum ar fi jocurile de curse sau FPS-urile.
Detalii tehnice
SpecificatiiStructuraEarcup
TipGaming
InterfataUSB
Lungimea cablului (m)2
PernutaDa
DifuzorDiametru (mm)50
Frecventa20 Hz - 20 kHz
Impedanta (Ohm)32
MicrofonMicrofonDa
Caracteristici fiziceSunet stereo7.1 surround
CuloareNegru

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator