• Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (1)
  • Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (2)
  • Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (3)
  • Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (4)
  • Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (5)
  • Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (6)
Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru) - Multifunctionale (1)

Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, inkjet color, A3, ADF, Duplex, Retea, Wi-fi (Alb/Negru)

Epson

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

Mențineți facturile de electricitate la un nivel minim, reduceți impactul asupra mediului înconjurător și îmbunătățiți reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială, toate în timp ce obțineți rezultate pentru afacerea dvs. Acesta nu numai că asigură imprimarea rapidă a documentelor A4 zilnice, ci permite și o gamă de utilizări pentru documentele A3, cum ar fi pliantele, cataloagele pentru corectură, foile de calcul, planurile pentru șantiere de construcții, fişele de lucru pentru săli de clasă, broșurile și multe alte materiale imprimate la nivel intern.
 
Economisiți bani
Este conceput pentru grupuri de lucru. Compania dvs. poate evita costurile ascunse cu productivitatea angajaților, asociate imprimării centralizate. Reduceți și mai mult costurile înlocuind mai rar consumabilele cu ajutorul sistemului inovator de alimentare cu cerneală, care contribuie la asigurarea unui TCO competitiv. Datorită consumului redus de energie, acesta poate reduce facturile de electricitate, iar mecanismul simplu, dar eficient, al jetului de cerneală necesită mai puține piese de schimb.
 
Productivitate superioară și intervenții reduse
Nu veți avea parte de perioade de așteptare datorită absenței timpului de încălzire și a vitezei rapide de printare a primei pagini (FPOT) de 5,5 secunde. Produceți până la 5.800 pagini monocrom și 4.600 color fără a înlocui consumabilele, cu ajutorul cartușelor mari de cerneală1. Imprimați pe o gamă largă de medii de tipărire, inclusiv pe hârtie reciclată, pe medii de tipărire lucioase, pe plicuri și pe etichete.
 
Reduceți impactul
Beneficiați de consumul redus de energie datorită tehnologiei de imprimare cu jet de cerneală care nu utilizează căldură și care nu emite gaze care afectează stratul de ozon. De asemenea, sunt necesare mai puține piese suplimentare, cum ar fi fuserele, tamburii, sistemele de developare etc., spre deosebire de un multifuncțional laser.
 
Conceput pentru afaceri
O serie de programe software și instrumente oferă opțiuni de imprimare securizată, scanare eficientă și contribuie la gestionarea de la distanță a dispozitivelor. Conectivitatea NFC și wireless permit, de asemenea, imprimarea de pe dispozitive mobile. Și, datorită, interfeței cu utilizatorul și ecranului tactil, inspirate de la dispozitivele smartphone, este ușor de utilizat.
 
Caracteristici esenţiale
Beneficiați de imprimarea A3: Imprimați la nivel intern pliante, cataloage, foi de calcul și altele
Ecologic: Reduceți facturile de electricitate și impactul asupra mediului
Economisiți bani: Reduceți și mai mult costurile înlocuind mai rar consumabilele
Economisiți timp: Imprimare, scanare, copiere și trimitere prin fax față-verso automată
Conceput pentru afaceri: Cerneluri tip pigment DuraBrite Pro
Detalii tehnice
DenumireModelWF-C8610DWF
SerieWorkForce Pro
Caracteristici generaleFunctiiImprimanta/Copiator/Scanner/Fax
Tip hartieA3
TehnologieInkjet
ImprimareDuplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru24 ppm
Rezolutie la printare alb/negru4800 x 1200 dpi
Viteza de printare color24 ppm
Rezolutie la printare color4800 x 1200 dpi
Printare prima pagina5.5 sec
Volum de pagini lunar (A4)75 000
Volum de pagini recomandat (A4)500 - 5000
CopiatorFormat suportatA3
Viteza de copiere alb/negru22 ipm
Viteza de copiere color21 ipm
Rezolutia de copiere600 x 1200 dpi
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Tip scannerCIS
Viteza de scanare alb/negru25 ipm
Viteza de scanare color25 ipm
Rezolutie scanare1200 x 2400 dpi
FaxViteza modem33.6 kbps
Functii faxTrimitere fax de la PC, Reapelare automata, Agenda de adrese, Intarziere trimitere, Difuzare fax
DiverseWirelessDa
ReteaDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)755
Latime (mm)613
Inaltime (mm)493
Greutate (kg.)45.8

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator