• Multifunctional Laser Lexmark CX522ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex Black Friday - Multifunctionale (1)
Multifunctional Laser Lexmark CX522ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex Black Friday - Multifunctionale (1)

Multifunctional Laser Lexmark CX522ADE, A4, color, Retea, Fax, ADF, Duplex

Lexmark

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

Multifuncţionalul Lexmark CX522ade are o viteză de până la 35 [33] de pagini pe minut* şi un ecran tactil color de 10,9 cm [4,3"].
 
Eficienţă energetică
Faceţi fiecare watt de putere electrică să conteze, prin intermediul caracteristicilor de gestionare a energiei, care reduc consumul electric al dispozitivului atât în modul activ, cât şi în modul de repaus. Temperatura de fuziune mai scăzută, gestionarea automată a nucleelor procesorului în funcţie de volumul de lucru şi imprimarea faţă-verso standard au contribuit toate la obţinerea evaluării EPEAT® Silver şi certificării ENERGY STAR® (2.0). Aceasta creează beneficii pentru planetă şi pentru bugetul dvs.
 
Conexiuni clasice, confort wireless
Pe lângă conexiunile USB şi gigabit ethernet incluse, acest dispozitiv vă permite să vă conectaţi wireless prin AirPrint, Google Cloud Print şi Mopria, în orice reţea cu acces Wi-Fi existent. O placă Wi-Fi opţională oferă o conexiune suplimentară de imprimare mobilă directă, securizată. Iar cu Lexmark Mobile Print, imprimarea se face extrem de uşor, selectând opţiunea de imprimare, alegând imprimanta şi selectând lucrarea.
 
Culoarea care doar pare costisitoare
Datorită calibrării PANTONE®, paginilor şablon color încorporate şi caracteristicii Lexmark de înlocuire a culorii, veţi obţine culori precise, profesionale la nivel intern. Şi veţi economisi toner, cu instrumentele incluse care vă permit să alegeţi când şi cât de multă culoare să imprimaţi, inclusiv drivere de imprimare doar alb-negru, permisiuni şi cote de imprimare color pentru fiecare utilizator, control global densitate culoare, instrument de economisire culoare în funcţie de obiect, proofing înainte de imprimare şi multe altele.
 
Interacţionaţi cu uşurinţa
Un ecran tactil color e-Task de 4,3" oferă o interfaţă precisă, cu viteză mare de reacţie, similară tabletelor, şi cu capacităţi multi-touch. Interfaţa e-Task oferă, de asemenea, acces la o serie de aplicaţii pentru comoditate şi productivitate. Iar noul buton de alimentare şi portul USB pentru imprimare directă de pe panoul frontal, plus administrarea securizată a dispozitivelor bazată pe browser, facilitează utilizarea.
 
Securitate cu acoperire integrală
Abordarea cuprinzătoare a Lexmark în privinţa securităţii produselor reprezintă un mandat de design şi proiectare valabil pentru întregul nostru portofoliu de produse. Caracteristicile noastre de securitate vă ajută să păstraţi informaţiile în siguranţă – pe document, pe dispozitiv, în reţea şi în toate situaţiile similare. Drept consecinţă, Keypoint Intelligence – Buyers Lab a onorat Lexmark cu un prestigios premiu BLI PaceSetter pentru Securitatea imagisticii documentelor***. Iar acest produs Lexmark vă permite să fiţi pregătiţi pentru GDPR.
 
Proiectată pentru performanţe şi rezistenţă
Susţinută de un procesor quad-core 1,2 GHz şi până la 6 GB de memorie, CX522ade imprimă cu până la 35 [33] de pagini pe minut* şi scanează cu până la 50 [47] de imagini pe minut. Cu un cadru din oţel, un sistem de imagine cu durată lungă de viaţă, posibilităţi de extindere uşoară şi un sistem robust de alimentare cu hârtie, este pregătită pentru performanţe durabile în orice mediu.
Detalii tehnice
Caracteristici generaleFunctiiImprimanta/Copiator/Scanner/Fax
Tip hartieA4
TehnologieLaserjet color
ImprimareFormat suportatA4
Duplex imprimareDa
Viteza de printare alb/negru33 ppm
Rezolutie la printare alb/negru1200 x 1200 dpi
Viteza de printare color33 ppm
Rezolutie la printare color1200 x 1200 dpi
Volum de pagini lunar (A4)85000
Volum de pagini recomandat (A4)1500 - 8500
CopiatorDuplex copiereDa
Viteza de copiere alb/negru33 cpm
Viteza de copiere color33 cpm
Zoom (%)25 - 400%
Scanner:Duplex scanareDa
Rezolutia de scanare1200 x 600
Dimensiunea de scanare maxima (ADF)215.9 x 355.6 mm
FaxViteza modem33.6 kbps
Manevrare hartieADFDa
Capacitate ADF50 coli
DiverseReteaDa
ProcesorQuad Core 1.2 GHz
Memorie2048 MB
HDDOptional
Caracteristici fiziceLungime (mm)558
Latime (mm)594
Inaltime (mm)570
Greutate (kg.)30.8
Consum530W (Max.)
Acustic53 dBA

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review