• Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56 - ASUS (1)
  • Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56 - ASUS (2)
  • Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56 - ASUS (3)
  • Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56 - ASUS (6)
Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56 - ASUS (1)

Placa de retea Wireless ASUS USB-AC56

ASUS

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

 
 
 
 
 
 
 
Interfață Wi-Fi 802.11ac de ultimă generație — de până la trei ori mai rapidă decât adaptoarele 2x2 802.11n

Benzi de frecvențe 5 GHz/2.4 GHz selectabile ce amplifică claritatea semnalului pentru transmiterea în condiții mai bune a semnalelor multimedia HD

Tehnologia AiRadar suportă o putere crescută a semnalului pe distanțe mai mari

Antenă externă cu sistem de achiziție a semnalului ultra-performant, pentru creșterea puterii interfeței Wi-Fi cu 150%

Interfață USB 3.0 ce permite îmbunătățirea performanțelor interfeței wireless pentru PC-uri desktop sau notebook

 

 

ASUS USB-AC56 este un adaptor Wi-Fi 802.11ac dual-band echipat cu o interfață USB 3.0 ce permite accelerarea performanțelor wireless pentru unități PC notebook și desktop. Modelul USB-AC56 dispune de o interfață USB 3.0 ce oferă suport pentru rate de transfer de până la 400 Mbit/s în banda de frecvențe de 2.4 GHz și 867 Mbit/s în banda de 5 GHz, în cazul router-elor compatibile. Putând fi utilizat cu succes atât împreună cu PC-uri desktop cât și cu notebook-uri, adaptorul USB-AC56 beneficiază de antene interne duale ce permit extinderea semnificativă a acoperirii rețelei fără a necesita adăugarea de cabluri suplimentare, precum și de o antenă externă demontabilă, dotată cu un sistem foarte performant de achiziție de semnal, ce poate amplifica și mai mult semnalul Wi-Fi în zonele în care intensitatea acestuia este redusă.

 
 
Interfață wireless 802.11ac de ultimă generație, de până de 3X mai rapidă decât adaptoarele 2x2 wireless N
 
Cea mai rapidă interfață Wi-Fi devine cu mult mai accesibilă prin intermediul conexiunii USB, atingând până la 867 Mbps pe banda de frecvențe de 5 GHz. Rețelele wireless 802.11ac îți permit să te bucuri de viteze net superioare și conectivitate mult mai bună pe toate dispozitivele tale. În comparație cu standardul curent, 802.11n, modelul USB-AC56 poate atinge rate de transfer de până la 867 Mbps pe 5 GHz, de 3X mai bune decât 802.11n!
 
 
 
 
 
Flexibilitate maximă pentru o acoperire maximă
 
Adaptorul USB wireless-AC1300 USB-AC56 poate fi folosit cu succes în locuințe de dimensiuni mari și clădiri de birouri, inclusiv locații extinse pe mai multe etaje. Antena externă detașabilă cu care acesta este dotate, și puternicele antene interne oferă o putere de transmitere superioară, perfectă pentru zone mai întinse. Antena detașabilă poate fi îndepărtată pentru a reduce consumul de energie și emisiile de semnal în cazul în care este suficient un nivel mediu de acoperire. De asemenea, performanțele adaptorului pot fi îmbunătățite considerabil prin utilizarea unei antene mai puternice, dacă este cazul.
 
 
 
 
 
 
 
Management inteligent al achiziției de semnal pentru conexiuni wireless foarte stabile
 
ASUS Ai Radar extinde capabilitățile de conectivitate wireless într-un mod inteligent utilizând o tehnologie de amplificare direcțională de mare putere a semnalului pentru o acoperire extinsă, creșterea dinamică a ratelor de transfer de date și o stabilitate superioară. Deoarece puterea semnalului wireless depinde de caracteristicile mediului înconjurător, adaptorul wireless USB dual-band Wireless-AC1300 USB-AC56 utilizează două antene interne și o antenă externă dotată cu un sistem foarte performant de achiziție de semnal și un transmițător foarte puternic pentru a detecta poziția exactă a router-elor wireless și a optimiza caracteristicile de transmitere a semnalului pentru a asigura cea mai bună viteză și cea mai stabilă conexiune.
 
 
 
 
 
 
 
USB 3.0 pentru performanțe 802.11ac extraordinare
 
Interfața USB 3.0 îi permite adaptorului Wi-Fi USB 3.0 dual-band Wireless-AC1300 USB-AC56 să fie conectat la sisteme desktop sau notebook utilizând o lățime de bandă de până la 10 ori mai bună decât cea a interfeței USB 2.0. Astfel, beneficiezi din plin de avantajele oferite de către rețelele wireless de tip 802.11ac, adaptorul bucurându-se de suficientă lățime de bandă pentru a suporta vitezele net superioare oferite de către acest tip de rețea.

USB-AC56 include de asemenea un suport special conceput și echipat cu un cablu de 90 de centimetri pentru o poziționare mult mai flexibilă a dispozitivului în acele zone în care recepția Wi-Fi poate pune probleme.

Detalii tehnice
SpecificatiiConectivitateUSB 2.0
WirelessDa
StandardeIEEE 802.11a/b/g/n/ac
Frecventa2.4 GHz
5 GHZ
Sistem operareWindows 8.1, 32bit/64bit
Windows 8, 32bit/64bit
Windows 7, 32bit/64bit
Windows Vista, 32bit/64bit
Windows XP, 32bit/64bit
Mac OS X 10.5
Mac OS X 10.6
Mac OS X 10.7
Mac OS X 10.8
Caracteristici fiziceLungime (mm)115
Latime (mm)28
Inaltime (mm)19

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review