• UPS APC Smart-UPS X LCD, 750VA/600W, 8 x IEC C13 (Negru) - UPS (1)
  • UPS APC Smart-UPS X LCD, 750VA/600W, 8 x IEC C13 (Negru) - UPS (2)
UPS APC Smart-UPS X LCD, 750VA/600W, 8 x IEC C13 (Negru) - UPS (1)

UPS APC Smart-UPS X LCD, 750VA/600W, 8 x IEC C13 (Negru)

APC

Acest produs beneficiaza de transport gratuit
Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe evomag.ro
Descriere

Scurta descriere

 
Mentineti siguranta afacerii cu o protectie inteligentă si eficientă a retelei de alimentare pentru birourile de retea si camerele de servere.
 
Smart-UPS™
 
UPS-ul celui mai popular server UPS. Nivelul de intrare pentru solutii scalabile de rulare Smart-UPS-urile sunt ideale pentru servere, puncte de vânzare, routere, switch-uri, hub-uri si alte dispozitive de retea.
 
 
Protectie avansată interactivă de linie pentru servere si echipamente de retea.
 
 
Protectie inteligentă si eficientă a retelei de alimentare de la nivelul de intrare la timpul de executie scalabil. Ideal pentru servere, puncte de vânzare, routere, switch-uri, hub-uri si alte dispozitive de retea.
 
 
• încredere
 
• inteligentă
 
• eficientă
 
• gestionare
 
 
Cea mai populară retea si server UPS din lume
 
Smart-UPS™, premiat cu APC™, este cel mai popular UPS din lume pentru servere, stocare si protectia retelei de alimentare. Smart-UPS asigură disponibilitatea si gestionabilitatea retelei dvs., permitându-vă să vă concentrati asupra cresterii afacerii în locul timpilor de întrerupere în afaceri. Încrederea în protejarea datelor si a echipamentelor critice de problemele de alimentare prin furnizarea de energie curată si de încredere în retea. Modulul verde patentat de Smart-UPS oferă o eficientă extrem de ridicată la nivelele de încărcare reduse, medii si ridicate, ceea ce le face ideale pentru serverele multi-core sau virtualizate care au un consum variat de sarcină, toate în timp ce economisesc costurile utilitătilor. Grupurile de iesire gestionate permit controlul încărcării segmentate pentru pornirea sau oprirea echipamentului în serie, precum si descărcarea încărcăturii pentru a mentine energia bateriei pentru echipamentul critic conectat sau pentru a reporni un dispozitiv suspendat fără a afecta alte echipamente. Disponibil într-o varietate de factori de formă (turn, mount rack, rack / tower convertible) există un model pentru fiecare cerere si buget.
 
Încrederea oferita de milioane de profesionisti IT din întreaga lume a dus ca Modelele Smart-UPS sa fie considerate mult timp drept referintă pentru toate UPS-urile de retea si servere. Smart-UPS-urile montate în rack sunt ideale pentru alimentarea serverelor Blade sau a celor cu densitate optimizată într-un mediu de protectie distribuită ca solutie primară sau redundantă de protectie. Modelul Smart-UPS cu functionare extinsă are capacitatea de a adăuga pachete de baterii externe pentru a scala timpul de functionare de la minute la ore de obicei necesare pentru protectia convergentelor de retea de voce si de date.
 
Accesoriile Smart-UPS includ optiuni suplimentare de gestionare prin intermediul interfetei Smart-Slot, care este un slot intern pentru instalarea de carduri accesorii optionale. Sunt disponibile, de asemenea, o varietate de optiuni PDU pentru backplate, optiuni externe standard si PDU comutate, dispozitive de gestionare, produse de service si optiuni de montare. Aceste accesorii vă pot personaliza solutia pentru a spori disponibilitatea, adaptabilitatea, functionalitatea, administrabilitatea si performanta.
 
Modelele standard Smart-UPS Tower si rack mount 750-3000 VA
 
Optimizate pentru aplicatii, ideale pentru servere, stocare, puncte de vânzare si alte dispozitive de retea.
 
 
Modele Smart-UPS 750 - 3.000 VA
 
 
Convertibile, ideale pentru serverele critice si switch-urile de voce / date.
 
 
Display Smart-UPS
 
Ecran LCD intuitiv si usor de utilizat
 
 
Detalii tehnice
EsentialeInterfata (port comunicare)RS232 USB RJ45
TipologieLine Interactive
Putere intrare (VA)750
Putere Iesire (W)600
Tensiune alimentare (V)230
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)490 x 432 x 89.0
Greutate (kg)22.0 Kg
CuloareNegru
AlteleTipuri protectieSupratensiune
AlarmaBaterie consumata, suprasarcina, supratensiune
ConectivitatePrize IEC C13x8
Mentiune prize2 x IEC Jumpers
Acumulator/AutonomieNumar acumulatori1
Model AcumulatorAPCRBC116
Durata incarcare acumulator (ore)3

Produse similare

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review

Produse de la acelasi producator